Zöldítés féláron

2017. szeptemberétől zöldítsd háztartásodat féláron! A Föld Napja Alapítvány Hétköznapi kalauz - mindennapi környezetvédelem c. kézikönyve a takarítás világnapjától már csak a zöldbolt.hu boltjaiban és webáruházában kapható 1490 Ft-ért, amíg a készlet tart. Már az őszi nagytakarításhoz jól jöhet, és a Legyen minden héten Föld napja valóra váltásához is jó szolgálatot tehet.

Zöldíts - környezetbarát, egészséges és pénztárcakímélő lesz a háztartás.                     

A praktikus kötet a zöldbolt.hu boltjaiban és webáruházában szerezhető be most csak 1490 Ft-ért! A vételár az alapítvány nonprofit tevékenységét támogatja.

 

A 406 oldalas kézikönyv nyomon követi házon belüli és házon kívüli mindennapi életvitelünket szabadidőnk eltöltésétől a takarításon, mosáson, mosogatáson át az étkezésig. Segítségével sokat tehetsz - kevesebb kiadás, jobb életminőség, csökkenő ökolábnyom, beleértve a víz- és szénlábnyomodat is. Mindez segít fokozatosan alkalmazkodni az éghajlatváltozáshoz, a meglévő és eljövendő környezeti problémákhoz. Kezdetnek itt a takarítás világnapja.

A jó döntés alapja a tájékozottság – könyvünk választási lehetőséget kínál mindennapi döntéseinkhez. Háztartászöldítés féláron!

A vételárral az alapítvány nonprofit tevékenységét támogatja.